HAPP JIJ HEM AL

Zowel voor de handbal als de korfbal is er een gratis app waarmee je altijd up-to-date blijft over wedstrijdzaken: standen, uitslagen, wedstrijden. ook belangrijke berichten van SC Twist, zoals nieuws en activiteiten, kunnen via de app worden aangekondigd. Wil je optimaal op de hoogte blijven, dan is de app een must. Behalve voor spelers is de app ook erg nuttig voor ouders en supporters. Voor bepaalde informatie is het nodig dat je de app koppelt aan het e-mailadres dat bij S.C. Twist bekend is. Weet je niet precies welk adres dat is, of heb je problemen met inloggen, vraag dan bij de ledenadministratie na welk adres we van je hebben.

Corona-maatregelen
Vanaf versie 5.3.3. kun je direct naar de actuele Corona-maatregelen van de thuisvereniging, als je een wedstrijd selecteert (en de thuisvereniging heeft de link ingesteld). Zie voor meer informatie dit nieuwsbericht.

Je kunt de app voor jouw sport downloaden via onderstaande link (althans, als je deze pagina op je mobiel of tablet bekijkt). Je kunt de apps ook vinden in de APP Store en Google Play Store, onder "KNKV Wedstrijdzaken App" of "HandbalNL App".

De ontwikkelaar van beide apps is Sportlink Services.knkvapp handbalapp
appstore googleplay appstore googleplay

Aanmelden bij de App:

  1. Registreer je met het e-mailadres dat bij S.C. Twist bekend is.
  2. Log in
  3. Klik onderaan op de + button (Toevoegen) 
  4. Selecteer bovenaan Verenigingen (i.p.v. Teams)
  5. Zoek naar Twist
  6. Druk op Twist Vlaardingen

Zo zie je de info van S.C. Twist:

  1. Druk onderaan op het logo van Twist, of open het menu, en kies Twist uit je favorieten.
  2. Om de komende activiteiten te zien, druk je bij PROGRAMMA op Volledig programma. Druk vervolgens op Clubacitiviteiten.