sponsor aan het woord Rody HabetsERA Focus Makelaar is een nieuwe sponsor bij S.C.Twist. Kun je wat meer vertellen over jezelf en hoe je bij Twist betrokken ben geraakt?

Mijn naam is Rody Habets 30 jaar oud en ben begin dit jaar gestart met mijn eigen makelaarskantoor ERA Focus Makelaars in Vlaardingen. Ik ben de afgelopen jaren bij verschillende makelaarskantoren actief geweest als makelaar en heb nu besloten om een onderneming voor mijzelf te starten. Mijn vrouw Richelle Schoonman Habets is al van kleins af aan actief betrokken bij de korfbalvereniging. Ik heb de afgelopen jaren naar veel wedstrijden van haar gekeken in de selectie en ben op die manier betrokken geraakt met de vereniging en de mensen die daar ook sporten.

Wat vind je van Twist en wat vind je van onze samenwerking?

Ik vind S.C. Twist een hele leuke en gezellige vereniging. De mensen zijn altijd vriendelijk en iedereen binnen de vereniging probeert er altijd iets leuks en gezelligs van te maken. Ik vind het erg leuk om als ondernemer iets bij te mogen dragen aan de vereniging omdat ik S.C.Twist een warm hart toe draag. De sponsor commissie is erg enthousiast en heeft zijn zaken goed op orde wat ik als zeer prettig ervaar.

Vele middenstanders hebben het best zwaar in deze bijzondere periode, hoe gaat het momenteel met de ERA Focus Makelaar?

Zoals de meeste mensen wel zullen weten is het op dit moment op de huizenmarkt net zo'n bijzondere periode als dat het daar buiten is. Er is veel vraag naar woningen en het aanbod is relatief laag. Dit heeft als gevolg dat de afgelopen maanden de prijzen aanzienlijk zijn gestegen en het minder gemakkelijk is om in deze tijd een woning aan te kopen. Ons advies is dan ook wanneer u actief op zoek bent naar een woning gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de markt en weet welke wegen hij moet bewandelen om een geslaagde aankoop alsnog te kunnen realiseren. Ik als startend ondernemer schrok uiteraard ook heel erg toen er ineens corona het land binnen kwam. Wat gaat het doen met de woningmarkt? Gaan mensen hun huis nog wel verkopen en zijn er nog wel mensen die een huis gaan aankopen.
Vooralsnog gaat de woningmarkt nog altijd actief door met waar het mee bezig was.

Je hebt zelf het idee opgebracht om bordsponsor te worden, dat is natuurlijk een topinitiatief, hoe kwam je op het idee?

Ik ben op het idee gekomen omdat mijn vrouw al heel lang lid is bij de vereniging en ik het een erg leuke gedachten vond om daar iets aan bij te kunnen dragen met mijn onderneming. Daarnaast zou ik het ook erg leuk vind dat mensen die lid zijn S.C.Twist wanneer zij een woning gaan verkopen en/of aankopen aan mij zullen denken. Daarnaast heb ik ook aangeboden een extra bedrag te sponsoren aan de vereniging wanneer er een klant zich aan dient via de vereniging. Zo kan het lid ook nog eens zijn eigen vereniging helpen. In mijn ogen een win-win-situatie voor iedereen.

Wat wil je verder nog kwijt?

Ik hoop op een langdurige en fijne samenwerking met S.C. Twist en wens iedereen veel sportieve groeten toe.

 ERA logo transp