Corona downloads

CORONA ROND

Download hier diverse stukken m.b.t. de corona maatregelen

  MAP ALGEMEEN 2 MAP HANDBAL 2 MAP KORFBAL 2 

CORONA ROND

 

S.C.TWIST en CORONA

Corona update 15 januari 2022

stop covid19

Update per 15 januari

Op 14 januari heeft de overheid corona-maatregelen voor sportverenigingen versoepeld. Trainingen en onderlinge wedstrijden zijn vanaf heden weer op alle tijdstippen, en zowel binnen als buiten toegestaan. Vanwege de sluiting van de Westwijkhallen zal er door veel teams voorlopig nog buiten getraind worden. Meer info hierover volgt via de trainers.

Onderstaand de maatregelen zoals die per 15 januari 2022 bij S.C. Twist gelden:

 • Kantine en kleedkamers zijn gesloten. De toiletten zijn wel beschikbaar.
 • Bij zaaltrainingen is een coronatoegangsbewijs ("QR-code") verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. In de gebouwen is een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder (m.u.v. de training zelf).
 • Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Ook tennis en "trimmen" (TwistFIT) zijn weer toegestaan.
 • Publiek is niet toegestaan bij de trainingen. Kinderen kunnen worden afgezet en opgehaald op de parkeerplaats (veld) of bij de ingang van de sporthal.
 • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
  Buiten het veld is 1,5 meter afstand wel verplicht.
 • Hou je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
 • Meld een coronabesmetting z.s.m. bij je trainer. Trainers dienen de besmetting zo snel mogelijk te melden bij één van de corona coördinatoren.
  Het coronateam beslist in overleg met trainer en TC of een team mag blijven trainen.

Voor vragen en suggesties kun je terecht bij de leden van het Coronateam: Bram van Leijen, Ernst Brobbel (handbal), Denise van Haren (korfbal). Arjan Romers (kantine) en Mark Vredenbregt

Je kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.