Corona downloads

CORONA ROND

Download hier diverse stukken m.b.t. de corona maatregelen

  MAP ALGEMEEN 2 MAP HANDBAL 2 MAP KORFBAL 2 

CORONA ROND

 

S.C.TWIST en CORONA

Corona update 5 juni 2021

stop covid19

Per 5 juni 2021 zijn de maatregelen rondom (team)sport versoepeld. Alle leeftijden mogen weer in een groep trainen, en tijdens de training/wedstrijd is 1,5 meter onderlinge afstand tussen de spelers niet meer nodig. De jeugd t/m 17 jaar mag competitiewedstrijden spelen, 18+ mag alleen onderlinge wedstrijden spelen. Publiek is nog niet toegestaan. Wel is het toegestaan een terras geopend te hebben, tot uiterlijk 22.00 uur.

Het Corona-protocol is hierop aangepast. De belangrijkste maatregelen zijn:

  • Training in groepsverband is alleen toegestaan voor alle leden. 
  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen. Kinderen kunnen worden afgezet en opgehaald op de parkeerplaats.
  • Handballers die met de auto komen, parkeren deze zover mogelijk achterin op de parkeerplaats, en gaan via zuidkant van de kantine naar de handbalvelden. Korfballers parkeren aan het begin van de parkeerplaats, en gaan via de noordkant van de kantine naar de korfbalvelden.
  • Sporters moeten bij aankomst direct naar de aangewezen plek op het veld te gaan.
  • Sporters die klaar zijn met hun training/wedstrijd mogen niet kijken naar een training/wedstrijd van een ander team. Indien het terras is geopend, en er zijn zitplaatsen beschikbaar, kan gebruik worden gemaakt van het terras. Indien er geen (plek op het) terras is, moet iedereen direct naar huis gaan.
  • Aanwijzingen van de aanwezige Corona-toezichthouders moeten direct worden opgevolgd.

Het volledige Corona-protocol vind je hier.

Voor vragen en suggesties kun je terecht bij de leden van het Coronateam: Bram van Leijen, Ernst Brobbel (handbal), Densie van Haren (korfbal). Arjan Romers (kantine) en Mark Vredenbregt

Je kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.