Spek de clubkas met je aankoop bij bol.com..

Klik hier om te bestellen bij bol.comGemakkelijk winkelen, en keuze uit heel veel artikelen... bij bol.com ben je aan het goede adres. Voor elke aankoop die je via onderstaande button doet, ontvangt S.C. Twist een vergoeding. N.B. Je bestelling, levering en betaling regel je rechtstreeks met bol.com. S.C. Twist is hier niet bij betrokken, en heeft ook geen inzicht in je bestellingen.

Koop bij bol.com

 

..of een andere webwinkel

Bestel hier bij webshops via SponsorkliksOok bij tientallen andere webwinkels kun je de Twist-clubkas spekken, via Sponsorkliks. Voor elke aankoop die je via de button hiernaast doet, ontvangt S.C. Twist een vergoeding. N.B. Je bestelling, levering en betaling regel je rechtstreeks met de betreffende webshop. S.C. Twist en Sponsorkliks zijn hier niet bij betrokken, en hebben ook geen inzicht in je bestellingen.

 

 

 

Fysio Hoog Lede

LOGO FysioHoog

Fysiotherapie Hoog Lede en S.C. Twist starten per dit seizoen een samenwerking. Dit betekent dat alle Twist leden (korf- én handbal) op grond van deze samenwerking bij Fysio Hoog Lede terecht kunnen op de sportspreekuren voor vrijblijvend medisch advies.
Heb je last van een pijntje? Of loop je al langer met een blessure? Alle leden kunnen een afspraak (06 – 57 33 92 08) maken voor het gratis sportspreekuur bij Twist, elke maandag van 20.00 – 21.00 uur en dinsdag van 19.15 – 20.15 uur. Tijdens dit sportspreekuur wordt gekeken naar de blessure en wat een verstandige vervolg stap is. In sommige gevallen zal dit slechts een oefening zijn en in sommige gevallen zal worden aangeraden een traject te starten.
Daarnaast biedt Fysio Hoog Lede de mogelijkheid aan leden van Twist om in geval van een blessure binnen 24 uur gezien te worden door een fysiotherapeut. Dit om zo snel mogelijk de goede vervolgstappen te kunnen ondernemen. Meer informatie vind je hier leesmeer 

 

Oud Papier

Oud papierOok wij willen als sportvereniging een steentje bijdragen voor een beter milieu. Iedereen kan zijn oud papier inleveren bij de Twist kantine. Daar hebben we enkele blauwe containers staan.  Als vereniging krijgen we een kleine vergoeding voor elke kilo, deze vergoeding vormt een belangrijke ondersteuning van de clubkas, het is dan ook belangrijk dat een ieder zoveel mogelijk papier aanlevert.  Wij zijn er u dankbaar voor.

 

Grote Clubactie  

Grote ClubactieDe Grote Clubactie vindt ieder jaar plaats in het najaar. 80% van de opbrengst per lot gaat direct naar de vereniging die het lot heeft verkocht. De loten van de Grote Clubactie worden verkocht door jeugdleden van S.C.Twist.  Met behulp van de senioren teams, familie, vrienden en buren worden er een groot aantal loten verkocht. Voor het best verkopende jeugdlid is er altijd een leuke prijs te verdienen. Bijna ieder jaar is het een nek-aan-nek race wie de beste verkoper is bij de jeugd.

Voor meer informatie en (in december) de trekkingslijst:

 

Vrienden Loterij 

Logo vriendenloterij 200pxDe VriendenLoterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. Daarom steunen zij goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Bekende Vrienden helpen ons om onze doelstellingen aan een groter publiek kenbaar te maken, bijvoorbeeld via een TV optreden of door het organiseren van een Meet & Greet. Naast onze vaste goede doelen, kunnen deelnemers van de loterij ervoor kiezen om vriend te worden van hun eigen vereniging (het zogenoemde geoormerkt meespelen).
Dus als u nog geen deelnemer bent van de vriendenloterij, wordt dan nu vriend van S.C. Twist.