ONZE VERENIGING

Welkom op de verenigingspagina van S.C.TWIST.

Sportclub Twist is opgericht in 2015. Vanaf 1 juli 2015 is de vereniging een gezamenlijke voortzetting van drie verenigingen uit de Vlaardingse Westwijk: c.k.c. Oranje Nassau (korfbal, opgericht in 1935), c.k.c. Spirit (korfbal, opgericht in 1947) en h.v. HWC (handbal, opgericht in 2006, na de fusie van de handbalverenigingen WIK (1951) en Hollandiaan). De naam Twist verwijst naar het opgaan van drie verenigingen in 1 nieuwe vereniging. In 2016 hebben ook de korfballers van KV Vlaardingen zich aangesloten bij S.C. Twist. 

De belangrijkste sporten zijn Handbal en Korfbal, maar er is meer! Doe mee met TwistFIT!, de manier om ongedwongen sportief bezig te zijn. Behalve sporten kun je ook op andere manieren ontspannen. Zo is worden er regelmatig feestavonden – voor jong en/of oud – georganiseerd.

Meer weten over deze gezellige sportvereniging? Op deze website vind je heel veel informatie, en je kunt ons volgen op Facebook en Instagram, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen tijdens een training of wedstrijden. De trainingstijden en de wedstrijdprogramma’s vind je onder Korfbal en Handbal.

De thuisbasis van S.C. Twist is te vinden aan de Claudius Civilislaan (nr. 33b), vlak naast Het College Vos.

 

Lees meer over:

Geschiedenis Bestuur Commissies Lid worden Huisregels Veiligheid

 

Contributie Korfbalvormen veiligheid1 Lief&leed 2 ZW sponsors nieuwsbrief wedstrijden2

 

privacy HAPP JIJ HEM AL Button Sponsor aan het woord  AlgemeneLedenvergadering

 

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook even op de A tot Z pagina