Zou je eigenlijk wel wat aan sport willen doen, maar wil je liever geen verplichtingen? Of ben je geblesseerd (geweest) en zou je graag in je eigen tempo, maar wel in teamverband willen trainen?

Ruim 25 jaar geleden bleek bij Spirit behoefte aan een uurtje gezamenlijk sporten, zonder verplichtingen. Een groep ouders en niet meer spelende leden trainen sindsdien elke maandagavond, aangevuld met spelende leden die graag een beetje extra trainen, of na een blessure voorzichtig de eerste stappen op het veld willen wagen. Nog altijd zijn de trimmers, zoals de groep ooit is genoemd, actief, en ook in het Twist-tijdperk gaan we door met deze leuke manier van samen sporten. Een mooie gelegenheid om de naam te wijzigen in TwistFIT!

De training bij TwistFIT! bestaat uit een enkele loopoefening, en veel (korfbal)oefeningen, waarbij we graag onderling de strijd aangaan wie het eerste klaar is. Kun je een bepaalde oefening niet meedoen, dan is dat geen probleem. Daarnaast ben je vrij om eens een training over te slaan. De enige verplichting is dat we het leuk hebben met elkaar, en dat is in de afgelopen jaren altijd gelukt. Vrijheid, en vooral veel blijheid, zogezegd.

TwistFIT! staat open voor alle leden van S.C. Twist (ook handballers zijn van harte welkom!). TwistFIT! traint tijdens het veldseizoen op dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur op het korfbalveld, tegenover de oude kantine van Oranje Nassau. Tijdens het zaalseizoen trainen we ook van 19.30-20.30 uur op het veld, maar dan op maandagavond. Kom gerust eens kijken, of beter nog: gelijk meedoen.

Voor meer informatie over TwistFIT! kun je terecht bij Remco van den Berg, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twistfit 2020 2