Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi 2022

2022 Uitnodiging Flyerstoernooi

omhoog2

 


 Uitnodiging 49e editie Handball Cup Oirsbeek

Beste Handbalvrienden,

                               Door het Coronavirus hebben we er bijna 3 jaar op moeten wachten, maar tot onze grote blijdschap kunnen wij mededelen dat de 49E EDITIE VAN DE HANDBALL CUP OIRSBEEK zal gaan plaatsvinden.

  Dit jaar zal het toernooi weliswaar eenmalig een andere format kennen dan de afgelopen edities. Zo slaan we dit jaar het seniorentoernooi en het familie- & recreantentoernooi nog even over en zal er helaas geen mogelijkheid zijn tot overnachting, maar zetten wij ons met hart en ziel in om er op zaterdag 4 juni een mooi en gezellig JEUGDTOERNOOI van te maken (F t/m A-jeugd).

Dit heeft alles te maken met de kortere voorbereidigstijd, kosten, risico's en beschikbaarheid van bepaalde instanties en de naweeën van de pandemie. Echter mag dit mag de pret niet drukken, want uiteraard gaan wij wel voor de kwaliteit, de sfeer en het plezier dat u van ons gewend bent.

                               De voorbereidingen om er een mooi toernooi van te kunnen maken zijn inmiddels ook weer in volle gang. Wij als organisatie kijken er weer erg uit naar om eindelijk weer het toernooi voor u te mogen organiseren.

Deze editie zal wederom plaatsvinden in en om de ALFA SPORT ARENA en de bijbehorende velden. Een mooie samenwerking met de voetbalvereniging ALFA SPORT, die wij ook dit jaar weer met veel plezier aangaan.

                               Echter zonder teams & scheidsrechters is het maar een saai evenement, dus we hopen dit jaar eindelijk weer vele van hen en andere bezoekers / liefhebbers / deelnemers te mogen begroeten om er een mooi en sportief handbalfeest van te maken.

  Noteer daarom alvast de volgende data in uw agenda:

                              *

                              Zaterdag 4 juni 2022

                              Jeugdtoernooi (F t/m A-jeugd)

                               Indien U zich als team/vereniging/scheidsrechter wilt aanmelden, dan kunt u dit doen via de formulieren op onze website:

                               Aanmelden voor Handball Cup Oirsbeek 2022! → [1]

                               Wanneer u het betreffende formulier heeft ingevuld kunt u ons dit doen toekomen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Eventueel kunt u het ons ook per post doen toekomen:

Moutheuvellaan 34

6365AZ Schinnen

Nederland

  AANMELDINGEN GRAAG VOOR 23 MEI 2022 INSTUREN!

                               Houdt ook onze site: www.handballcupoirsbeek.com [2] in de gaten voor o.a. updates omtrent de verschillende activiteiten tijdens het toernooi. De site zal regelmatig worden aangevuld met de meeste actuele stand van zaken.

                               We willen jullie bij deze dus van harte uitnodigen om een sportief en gezellig Pinksterweekend bij ons door te brengen en wij hopen jullie dan ook te mogen begroeten op deze 49e editie van de Handball Cup Oirsbeek!

 

omhoog2


 Ventura suikerspintoernooi 

19e SUIKERSPIN TOERNOOI VENTURA

 

omhoog2

 


2022 EHC Toernooi 

2022 Uitnodiging EHC toernooi

 

omhoog2


 2022 Zaanstreek Pinkstertoernooi

Na onze 7 succesvolle toernooien in de afgelopen 9 jaar heeft HV Zaanstreek de intentie om in 2022 wederom een veldhandbaltoernooi te organiseren: het Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi.
Dit toernooi wordt - de naam zegt het al - gehouden in het Pinksterweekend.

Ondanks alle onzekerheden die er vanwege het corona-virus nu zijn nodigen wij uw vereniging graag uit aan dit toernooi deel te nemen. We hopen met deze uitnodiging u en uw spelers, maar ook onszelf, weer iets positiefs in het vooruitzicht te stellen en dit seizoen toch op een positieve manier af te kunnen sluiten. Uiteraard gaan we deze editie volledig organiseren volgens de geldende Corona-maatregelen in
Nederland. In de onverhoopte situatie van annulering van het toernooi door Corona-beperkingen, dan storten wij, zoals we dat ook gedaan hebben voor de editie in 2020 en 2021, 100% van de inschrijvingsgelden terug.

Wanneer?
Barbecue en evt., bij voldoende overnachtingen, feestavond: 04 juni 2022
Toernooidag: 05 juni 2022
U kunt al vanaf vrijdagavond 03 juni op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2021-2022.

Kosten
Het inschrijfgeld is EUR10,- per team. Dit bedrag dient, in verband met de corona-epidemie, betaald te worden op de toernooidag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi, worden overgemaakt op
rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi. (mocht het toernooi toch geen doorgang vinden, dan wordt dit bedrag uiteraard geretourneerd.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten
categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
NAAST ONS SPORTPARK LIGT HET RECREATIEGEBIED JAGERSPLAS, UITERMATE GESCHIKT VOOR JEUGD-ACTIVITEITEN MAAR OOK VOOR GEWONE RECREATIE. TEVENS IS OP LOOPAFSTAND EEN PRACHTIG OVERDEKT ZWEMBAD AANWEZIG. DIT MAAKT ONS TOERNOOI OOK UITERMATE GESCHIKT ALS ONDERDEEL EN VERBLIJFPLAATS VOOR UW HANDBALKAMP.

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Heeft u nog vragen? Bel mij dan gerust of mail mij.

Namens de toernooicommissie,
Jasper Dielemans
06-31639050

HVZaanstreek pinkstertoernooi

 

omhoog2


2022 WHC toernooi

 Flyer WHC toernooi

 

omhoog2


 Westside Jeugdtoernooi 2022

Uitnodiging Westsite jeugdtoernooi 2022

 

omhoog2


 Heerle Int. veldhandbaltoernooi 2022

HVHTOERNOOI2022 flyer

 

omhoog2


HMC toernooi 2022

HMC Toernooi uitnodiging verenigingen 2022

 

omhoog2