Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

Banner vlaardingse sportweek 2020 

Wist u dat S.C Twist naast het hand- en korfballen ook voor de oudere inwoners van Vlaardingen een heleboel te bieden heeft!
Op dinsdag- en donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur kan er getennist worden.
Op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur kan iedereen met TwistFit bewegen.
klik hier voor de trainingstijden van de HANDBAL en KORFBAL.

NIEUWS

Nieuwe trainer/coach voor S.C. Twist 2

Peter HoornwegNa het aanstellen van Bert Mol als hoofdtrainer bij S.C. Twist-korfbal hebben we onlangs Peter Hoornweg bereid gevonden om volgend jaar Twist 2 onder zijn hoede te nemen. Peter is geen onbekende in het Vlaardingse korfbalwereldje. Hij heeft zijn sporen op het veld verdiend en vond het nu tijd om langs de lijn aan de slag te gaan. Bijgaand een minder actuele foto die we van Lion van Klooster mochten ontvangen, waarvoor dank.
Tevens heeft René Kooiman aangegeven door te gaan als teambegeleider, waarmee de begeleiding van de korfbalselectie compleet is.
Wij wensen het trio veel succes en vooral veel plezier.

In de komende nieuwsbrief stelt Peter zichzelf voor.

Donderdag Twistavond

Gedurende de vakantieweken is het Twist-complex op donderdagavond geopend voor vrije training, en om (naderhand) een drankje te doen. Vanwege de corona-maatregelen is het terras afgezet, en is er eenrichtingsverkeer om de kantine te bereiken en te verlaten (zie foto). Bij de in- en uitgang staan desinfectiemiddelen (rood kruis op de foto). De parkeerplaats is weer open om te parkeren, fietsen kun je weer op de gebruikelijke plek naast de kantine kwijt. Helaas is het nog niet mogelijk om te douchen.

De kantine is open vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 0.00 uur, en het is alleen mogelijk om te pinnen. Uiteraard gelden nog steeds de algemene Corona regels en protocollen zoals reeds eerder met iedereen gedeeld en gaan we ervan uit dat iedereen daar verantwoordelijk mee om gaat.
Verder zijn we nog op zoek naar mensen die het niet erg vinden om een keertje een deel van de avond de bar te draaien en toezichthouder te zijn. Als iedereen zich een keer aanmeldt, helpen we elkaar aan een leuke avond! Meld je bij Bram van Leijen of bij Jill Lauwigi indien je wil helpen.

looproute terras   coronapictogrammen

Geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Volwassenfonds Sport & Cultuur helpt!

Aangesloten bij het volwassenenfonds

Vanaf heden zijn we aangehaakt bij het Volwassenenfonds!

En dat betekent dat mensen die geen geld hebben voor sport of een culturele hobby met de support van het Volwassenenfonds bij ons terecht kunnen. Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en de deelnemer gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Meer informatie? Check www.volwassenenfonds.nl en ontdek of je in aanmerking komt.

Sport en cultuur. Voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken. 

 

Pagina 1 van 21