Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

     

NIEUWS

Ernie Streefkerk overleden

Foto ErnieLangs deze weg wil ik jullie melden dat, op zijn zeer geliefde camping in Frankrijk waar hij zich het prettigst voelde, Ernie Streefkerk plotseling is overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Ernie is vanaf zijn 16e gaan korfballen bij KV Vlaardingen en heeft in zijn actieve carrière vele wedstrijden gespeeld en ploegen getraind. Hij was altijd aanwezig als er geklust moest worden of om bij toernooien daar te helpen waar nodig en natuurlijk om te fluiten. Echter, de meesten van jullie zullen hem toch vooral kennen als de scheidsrechter in een leger outfit of met zijn politiebroekje aan, die aan zijn scheidsrechters fluit een metalen staafje had zitten met breinaald tellers. Hiermee hield hij de stand bij totdat wij (collega scheidsrechters) hem eindelijk zover kregen om een scheidsrechters horloge te gebruiken.

Lees meer...

Geslaagde voorronde NK Stoepranden

poster Stoepranden Twist webDe laatste dagen voor 3 juli waren we als organisatie een beetje bang of het wel goed zou komen. De aanmeldingen vielen tegen t.o.v. wat we verwacht hadden. Maar het tegenovergestelde
was het geval! Het was een groot succes. Met uiteindelijk 40 enthousiaste kinderen hebben we er een prachtige dag van gemaakt. Wethouder Jacky Silos-Knaap heeft het NK geopend door een potje stoepranden te spelen tegen onze eigen Roan Hooijmeijer. Het spreekt voor zich wie er heeft gewonnen……

Naast het het NK konden de kinderen allerlei korfbal en handbal gerelateerde spelletjes doen en deze combinatie bleek zeer goed te werken. Iedereen heeft het naar de zin gehad. Het was het 5e NK Stoepranden in Nederland en het eerste, maar vast en zeker niet het laatste NK in Vlaardingen.

De uiteindelijke winnaars (Roan Hooijmeijer in de leeftijdscategorie 6-9 jaar en Lois de Wit in de categorie 10-14 jaar) strijden op 19 september mee om Nederlands Kampioen Stoepranden te worden. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte. Dank alle vrijwilligers voor hun inzet. Het was een mooi voorbeeld hoe we met zijn allen goed kunnen samenwerken!

De eerste beelden van de nieuwe sporthal/kantine

Sporthal visuals

We gaan nu echt beginnen………

Afgelopen maand is er meer duidelijkheid gekomen in het proces dat moet gaan leiden tot de bouw van een fantastisch mooie sporthal en de uitbreiding van onze kantine.
De Gemeente heeft de omgevingsvergunning gepubliceerd en nu kunnen de inwoners van Vlaardingen eventueel bezwaar maken. Als de bezwaren zijn afgehandeld gaat de Gemeente de openbare aanbesteding starten om een aannemer voor dit project te kunnen aanstellen.

De verwachting is nu dat we in de herfstvakantie gaan verhuizen naar de Keijzer, de voormalige kantine van Oranje Nassau.leesmeer

Pagina 1 van 37