Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

     

NIEUWS

Geef S.C.Twist een rondje

S.C.Twist doet mee aan Rondje voor je Club: de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met deze actie spaart de club voor inrichting verbouwd clubgebouw.

In de virtuele kantine haal je niet een rondje voor jezelf of je vrienden, maar doe je een donatie ter waarde van een rondje. Zo kunnen we samen het spaardoel van S.C.Twist realiseren. Hoe leuk is dat!

Help jij mee?
Iedereen die S.C.Twist een warm hart toedraagt kan meedoen. Wanneer je een rondje geeft maak je zelf ook nog eens kans op mooie prijzen! Surf daarom snel naar de virtuele kantine.
Klik op de afbeelding onder of scan de QR code.

rondje voor je club

Stem op S.C.Twist tijdens de Rabo Clubsupport

Rabobank Clubsupport Med Rec 300x250px Woody F02Dit jaar doet S.C. Twist weer mee met de Rabo Club Support actie. Van 4 tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Maximaal 2 stemmen mogen aan dezelfde vereniging worden gegeven.

Uiteraard roepen we alle Twist-leden, familieleden, kennissen, collega’s etc. op om die 2 stemmen op Twist uit te brengen. Elke stem is geld waard en levert Twist een mooi bedrag op. Het bestemmingsdoel is het inrichten van de kantine en overige ruimtes in de nieuwe accommodatie.

Bankier je bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Kijk dan op https://www.rabobank.nl/leden.

Stem op ons in de Rabo app of op rabobank.nl/clubsupport

Corona update 2-10-2021

stop covid19Ook SC Twist ontkomt niet aan de recente maatregelen van de overheid inzake Corona. Mensen zonder een geldig Corona Toegangsbewijs (‘QR-CODE’) mogen geen eten en drinken nuttigen in onze kantine.

Om deze reden hebben we de kantine verdeeld in een ‘horeca-gedeelte’ en een ‘alleeen afhaal’-locatie (bar). Mensen zonder geldige QR-CODE mogen helaas alleen iets afhalen en dienen de consumpties buiten te nuttigen.

Vrijwilligers van Twist zullen controleren op een geldige QR-CODE. Mochten er toch mensen zijn die zonder geldige QR-CODE in het horeca gedeelte plaatsnemen en SC Twist krijgt hiervoor een boete, dan zijn we genoodzaakt deze boete bij de desbetreffende persoon in rekening te brengen. Het spijt ons dat we hier streng op moeten toezien. De overheid legt ons deze verplichting helaas op.

Wij rekenen op jullie medewerking!

Bestuur SC Twist

Pagina 1 van 40