Lid worden en maatjes van Twist

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist

NIEUWS

Scheidsrechterscursus (handbal)

NHV scheidsrechters posterA3 Website 768x1086Omdat we de opleiding van onze scheidsrechters erg belangrijk vinden organiseren we binnenkort een scheidsrechterscursus! Dit is voor alle jeugd die graag wil gaan fluiten maar uiteraard ook voor iedereen die al fluit en graag nog keer alles zou willen doornemen of vragen heeft.

Daarom wil ik jullie graag uitnodigen op dinsdag 4 februari om 19.30 in de kantine bij het veld voor deze cursus! De cursus wordt gegeven door Paul van Vliet, een van onze scheidsrechters die momenteel op divisie niveau fluit.

Laat even weten of je er bij bent!  CONTACT

Webshop geopend

teamwareconcept webshop

De S.C.Twist webshop van Teamwearconcept is een feit.
Vanaf nu is het dus mogelijk je sportkleding online aan te schaffen, neem in ieder geval even een kijkje want de site is de moeite waard. (klik op de foto boven)

 

 

TOP verkopers Grote Clubactie 2019

Zoals waarschijnlijk bij iedereen bekend is de Grote Clubactie ook dit jaar weer een groot succes geweest en heeft de vereniging bijna € 2.200,00 opgeleverd.
Als vereniging zijn wij trots op dit resultaat en bedanken iedereen voor hun inzet om dit te realiseren.
Afgelopen zaterdag zijn de vier (4) "Top-verkopers" extra in het zonnetje gezet en kregen een bioscoopbon en iets lekkers om te snoepen.
Nora heeft dit jaar de meeste loten (50 stuks) verkocht, maar de andere drie, Nikita, Joel en Lise deden hier weinig voor onder.

topverkopers GCA 2019

Pagina 1 van 22